logo

Kivikansan tarinoita

Projektin tiedot

Kivikansan tarinoita

Kivikansan tarina alkoi projektina jossa minun oli tarkoitus vain käsitellä kirjoittajan omat kuvat. Lopulta kuitenkin päädyin sekä kuvaamaan kirjaan, että taittamaan ja painattamaan sen. Lopputuloksena syntyi hauska, kaunis ja puhutteleva kirja meidän ihmisten ja kivien ihmeellisestä elämästä.

“Kivillä on omat juttunsa.
Ne kertovat toisilleen tarinoita siitä, mitä ovat nähneet ja kokeneet, eikä niitä voi lahjoa olemaan välittämättä maailman menosta. Ne ovat paljon vanhempia kuin muut olennot tällä vihreällä planeetalla, joten ovat ehtineet jo kasvaa täyteen kiven mittaansa ja kaivella elämänsä Mariaanien haudat.

”Kivikansan tarinoita” on syntynyt Kroatiassa, missä kivet näyttivät kasvonsa suomalaiselle sanataiteilija Tarina Lovelle kameran linssin läpi. Kirjan upeissa valokuvissa voit nähdä kivien muodoissa ja varjoissa hiljaisia ja puheliaita, ihmismäisiä ja eläinhahmoisia kivikasvoja. Kivien keskellä, metsissä ja rannoilla, syntyivät myös tekstit kivikuvien kaveriksi.

Kirjaa on täydentänyt Loven ottamien kivikuvien lisäksi aistillisilla luonto- ja ihmiskuvillaan valokuvaaja Cristian Hallivuori. Cristian on myös toteuttanut kirjan ulkoasun, taiton ja painattamisen.

Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.tarina.love”

Projektin tiedot

In Portfolios