Parijooga

Parijooga

Tule kokemaan parijoogan harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Voit tulla parijoogaan kumppanin, ystävän tai vaikka kurssikaverin kanssa.

Kevät 2020

Parijoogatunnit  sunnuntaisin klo 12-14 (Helsinki):

  • Su 14.6. klo 12

Tule kokemaan parijoogan harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Voit tulla parijoogaan kumppanin, ystävän tai vaikka kurssikaverin kanssa.
Parijooga ei ole ainoastaan rakastavaisille, vaan pariasanat ovat erityislaatuisia ja harmonisoivia harjoituksia kenelle tahansa kahdelle ihmiselle, jotka haluavat harjoittaa joogaa yhdessä tehokkaalla ja voimakkaalla tavalla ja saavuttaa monipuolisia vaikutuksia, sekä omassa itsessä, että ihmissuhteessa parin kanssa.  Säännöllisen harjoituksen vaikutuksia ovat esimerkiksi:
• Hathajooga-asanoiden tuomien vaikutusten voimistuminen ja energioiden harmonisoituminen paljon nopeammin kuin yksin harjoitettaessa.
• Maskuliinisten ja feminiinisten energioiden vahvistuminen olemuksessamme.
• Parin syvällisempi tunteminen ei-verbaalisella tasolla sekä ihmissuhteen kehittyminen ja vahvistuminen.
• Jännitysten, turhautumien ja muiden vaikeuksien häviäminen parin välillä, kommunikaation paraneminen, parempi yhteys ja toisen tukeminen.
• Laatuajan viettäminen yhdessä, rakkautta, lämpöä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta tukien.
• Rakastetuille pariasanat ovat erinomainen työkalu harmonian ja onnellisuuden lisäämiseksi parisuhteessa.
Poikkeusoloissa parijooga tarjoaa syvästi rentouttavan ja merkityksellisen tavan olla yhdessä perheenjäsenen, ystävän tai rakastetun kanssa.
Tervetuloa 🙂

 

Pariasananat ovat osa Laajan Tantrakurssin opetusohjelmaa sen myöhemmillä vuosikursseilla. Suosittelemme kyseistä kurssia niille, jotka haluavat harjoittaa tantraa systemaattisemmin syvällisen ja perinpohjaisen opetuksen tukemana. Kurssi tarjoaa erilaisia työkaluja sekä oman olemuksen, että parisuhteen kehittämiseen sekä mahdollisuuden tuoda henkisen harjoituksen osaksi jokapäiväistä elämää.

Parijoogan kertahinta on 30€/pari.

Maksaa voit verkkopankista nettisivullamme alla.

Tervetuloa!

Scroll to Top